Multi Cleaner Unscented

Multi Cleaner Unscented

Ett ekologiskt rengöringsmedel som är snäll mot både kropp och miljö. Detta multifunktionella rengöringsmedel är doftfritt och är extra anpassat för dem med astma eller allergi. Multi Cleaner passar perfekt för rengöring av golv, handdisk, badrum, toalett, ugn, grill, bil, fönster, köksytor och även till växter för att bli av med insekter och skadedjur. För alla som vill ha ett miljövänligt hem utan petrokemikalier och gifter och samtidigt bidra till en bättre värld.

  • Ekologiskt certifierad
  • Registrerad Vegan Society
  • Baserat på hudvänlig olivolja med utmärkta rengöringsegenskaper
  • Helt fri från petrokemikalier, parabener, artificiella doft- och färgämnen
  • Biologiskt nedbrytbar och trygg för miljön
  • Miljövänlig förpackning som går att återanvända i hemmet – som t.ex. planteringskruka

ANVÄNDNING

För rengöring av golv: blanda ut en kapsyl multirengöringsmedel i 10 liter vatten
För rengöring av handdisk, ugn och grill: En droppe multirengöringsmedel på en svamp eller använd en sprayflaska med vatten och spraya direkt på disken.
För rengöring av arbetsytor: Häll i 1 kapsyl multirengöringsmedel och 0,5 liter vatten i en sprayflaska och blanda försiktigt
För rengöring av fönster: Häll 1 kapsyl multirengöringsmedel och 0,5 liter vatten i en sprayflaska. Spraya på fönstret och skölj av med vatten.

INGREDIENSER

vatten, 15-30% olivoljetvål* (fettsyror, olivolja, kaliumsalter), citronsyra. *14% av totalt innehåll kommer från ekologiskt jordbruk.

Artikelnummer: NMCU201

URSPRUNG

Estland

FÖRPACKNING

Konsument: 1l
Detaljist: 6 x 1l

Tillbaka