Beskrivning
Sätt ugnen på 175 grader. Hacka chokladen och nötterna grovt. Vispa socker och smör fluffigt. Knäck ner 1 ägg i taget under omrörning. Blanda ner alla torra ingredienser och arbeta samman till en deg.
Dela degen i 3 delar och rulla ut till 3 längder och lägg dem på en plåt. Grädda längderna i 20 min i mitten av ugnen. Ta ut och skiva längderna i ca 1-2 cm tjocka bitar. Ställ tillbaka plåten i ugnen och grädda ytterligare 10 min. Stäng av ugnen och låt biscottin stå kvar tills ugnen svalnat helt. Tips! Lägg dem i en fin glasburk och ge bort som present!
Ingredienser
- 100 g choklad
- 1 dl hasselnötter
- 2 dl socker
- 100 g smör
- 3 ägg
- 7 dl vetemjöl
- 2 tsk bakpulver
- 1 tsk Khoisan ekologiskt bourbon vaniljpulver
Kommentarerna är avstängda