Industri

V-Sell Ekologiska Produkter erbjuder, utöver våra konsumentprodukter, även försäljning av råvaror i storpack. Vi har i dagsläget flera lagerförda produkter i storpack men jobbar brett med att ta hem produkter på förfrågan. Här erbjuder vi ett flexibelt arbetssätt där vi utgår ifrån era önskemål, såsom specifika produktegenskaper, certifieringar och volymer. Vi samarbetar idag med flera av de största aktörerna inom livsmedeltillverkning där vi tillsammans har skapat ett kreativt arbetssätt för att utveckla nya ekologiska produkter.

Vi har ett brett leverantörsnätverk runt om i världen, med höga krav på kvalitet och leveranssäkerhet. Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt nätverk för att kunna leverera de bästa produkterna på marknaden baserat på kvalitet och pris.

Vi har bred och djup kunskap inom de certifieringar som behövs vid ekologisk produktion, såsom KRAV, Fairtrade och Rainforest alliance. Vi är ett KRAV-certifierat företag vilket innebär att vi har befogenhet att själva certifiera produkter.

Vi ser inga begränsningar vid er förfrågan och har aldrig hittills misslyckats med ett uppdrag – vi söker tills vi hittar!

Befintliga ekologiska industriprodukter som vi har jobbat med är allt från nötter och torkad frukt till mjöl, oljor och kryddor. Förutom råvaror levererar vi även halvfabrikat och insatsvaror till många ledande livsmedelsproducenters ekologiska tillverkning

Vi ser fram emot er förfrågan, och att tillsammans kunna bidra med fler attraktiva produkter till den växande ekologiska marknaden.

För mer information, kontakta:

Sandra Pettersson
Telefon: +46 (0) 470-51 54 85
E-post: sp@vsell.se

Nedan produkter tillhandahåller vi som lagervaror i storpack.