Om V-Sell

V-Sell Ekologiska Produkters resa började utanför Kapstaden i Sydafrika. Året var 2004 och grundaren lämnade Sverige med en vision om att hitta spännande, ekologiska produkter att ta med sig tillbaka. Efter att ha fått upp ögonen för Khoisan Teas förstklassiga Rooibosteer bestämde hon sig för att börja importera och sälja dem på den svenska marknaden.

Khoisan Tea har sedan dess vuxit fort och blivit ett välkänt varumärke i Sverige. När V-Sell Ekologiska Produkter ville lansera ett eget varumärke föll det sig naturligt att föra diskussionen med Khoisan Tea, ett populärt varumärke med en stark ekologisk profil – vad kunde vara bättre för ändamålet?

2014 tog V-Sell Ekologiska Produkter över varumärket Khoisan Tea i Norden och Baltikum och under 2015 släpptes de första produkterna som utvecklats i ny regi utanför Sydafrika.
Läs mer om Khoisan Tea här! 

I tillägg till Khoisan Tea representerar V-Sell Ekologiska Produkter ett antal ledande ekologiska varumärken i Sverige och/eller Finland. Företaget har den exklusiva distributionsrätten för alla ekologiska produkter från de varumärken som vi representerar på de relevanta marknaderna.

Idag erbjuder vi ett brett sortiment av ekologiska produkter men kärnan i verksamheten är fortfarande densamma som i början – att bara jobba med förstklassiga, ekologiska varor och aldrig tumma på kvalitén. Vi är stolta över att jobba med några av de bästa leverantörerna på marknaden och driver sedan en tid tillbaka också egen produktutveckling.

Sedan starten har vi växt stadigt och idag är vi en av Sveriges största importörer och distributörer av ekologiska produkter. Hos oss hittar du ett spännande utbud av livsmedel.

Våra återförsäljare finns över hela landet, främst inom dagligvaruhandeln, hälsofackhandeln, restauranger, nischade ekobutiker och online.

Saknar du en produkt som du vill att vi ska ta in? Kontakta oss på vsell@vsell.se med dina önskemål så hjälper vi gärna till.

Vision

”V-Sell Ekologiska Produkters vision är att vara förstahandsvalet för såväl kunder som leverantörer när det gäller ekologiska produkter med hög kvalitet.”

Kundlöfte

”När jag köper produkter från V-Sell Ekologiska Produkter kan jag lita på att dessa håller vad de lovar och är attraktiva för mina kunder.”

Affärsidé

”V-Sell Ekologiska Produkters affärsidé är att erbjuda ekologiska produkter med lång hållbarhet inom segment där företagets produkter är eller kan bli de ledande ekologiska produkterna.”

Leverantörsmålsättning

”V-Sell Ekologiska Produkters målsättning är att vår marknad ska vara den största utländska marknaden justerat för befolkning för varje leverantör som vi arbetar med.”

Stockholmskontoret

LEDNING/EKONOMI/MARKNAD/PRODUKTUTVECKLING

V-Sell Ekologiska Produkter

Org.nr: 556734-4840
Gustavslundsvägen 143 plan 6
167 51 Bromma

Telefon: 0470-515485
E-post: vsell@vsell.se

Växjökontoret

KUNDSUPPORT/INNESÄLJ/LAGER/ADMINISTRATION

V-Sell Ekologiska Produkter

Org.nr: 556734-4840
Ljungadalsgatan 19
352 46 Växjö

Telefon: 0470-515485
E-post: vsell@vsell.se