Bourbon Vaniljpulver EKO

Khoisan Tea Vaniljpulver är äkta Bourbonvanilj av högsta kvalitet med fantastiskt söt och fyllig vaniljsmak – perfekt i alla typer av bakning, desserter och smoothies! Khoisan Tea Bourbon Vaniljpulver är äkta vanilj av finmald Bourbonvaniljstång. Inget socker, inga tillsatser, bara ren vanilj.

  • Ekologiskt
  • KRAV-märkt
  • Naturlig vanilj

Ingredienser

100 % ekologisk mald äkta bourbonvaniljstång.

Användning

Perfekt i smoothies, bakverk och desserter! 10 gram motsvarar cirka 5 vaniljstänger.
Förvara vaniljen i rumstemperatur.

Tips!
Byt ut vaniljsocker i recept mot Khoisan Tea äkta vaniljpulver för att få naturlig och äkta vaniljsmak. Eftersom vaniljpulver är så smakrikt behövs bara en liten mängd. Man brukar räkna med att det endast behövs ¼ så mycket vaniljpulver som vaniljsocker för att få samma smak.

Om vår vanilj

Vårt Bourbon Vaniljpulver består endast av malda vaniljstänger, utan konserveringsmedel eller tillsatser. Produkten kommer från Madagaskar, är världens största vaniljproducent. Att odla vanilj kräver tid och finess. Kryddan växer på orkidéplantor som pollineras för hand och sedan skördas. Därefter lämnas den att torka i månader under ständig övervakning för att smaken ska hinna utvecklas. Bourbonvaniljens smak är söt, intensiv och fyllig och av alla vaniljsorter brukar den kategoriseras som den mest smakrika. Vanilj passar perfekt till exempelvis desserter, bakverk och som smaksättare i smoothies.

 

Artikelnummer
VAN007

Ursprung
Madagaskar

Förpackning
Konsument: 10g
Detaljist: 6 x 10g
Storpack: 1kg

Tillbaka