Bourbon Vaniljpulver

Bourbon Vaniljpulver

Khoisan Gourmet Vaniljpulver är äkta Bourbonvanilj av högsta kvalitet med fantastiskt söt och fyllig vaniljsmak – perfekt i alla typer av bakning, desserter och smoothies! Khoisan Gourmet Bourbon Vaniljpulver är äkta vanilj av finmald Bourbonvaniljstång. Inget socker, inga tillsatser, bara ren vanilj.

INGREDIENSER

100 % mald äkta bourbonvaniljstång.

ANVÄNDNING

Khoisan Gourmet äkta Vaniljpulver är perfekt i smoothies, hemgjord granola, desserter och alla typer av bakning! 10 gram motsvarar cirka 5 vaniljstänger.

Tips!
Byt ut vaniljsocker i recept mot Khoisan Tea äkta vaniljpulver för att få naturlig och äkta vaniljsmak. Eftersom vaniljpulver är så smakrikt behövs bara en liten mängd. Man brukar räkna med att det endast behövs ¼ så mycket vaniljpulver som vaniljsocker för att få samma smak.

Förvara vaniljen i rumstemperatur.

OM VÅR VANILJ

Khoisan Gourmet’s Bourbon Vaniljpulver består endast av malda vaniljstänger, utan konserveringsmedel eller tillsatser. Produkten kommer från Madagaskar, är världens största vaniljproducent.

Att odla vanilj kräver tid och finess. Kryddan växer på orkidéplantor som pollineras för hand och sedan skördas. Därefter lämnas den att torka i månader under ständig övervakning för att smaken ska hinna utvecklas. Bourbonvaniljens smak är söt, intensiv och fyllig och av alla vaniljsorter brukar den kategoriseras som den mest smakrika.

 

URSPRUNG

Madagaskar/Uganda

FÖRPACKNING:
Konsument: 10g
Detaljist: 6 x 10g

ARTIKENUMMER:

VANPWD001

 

Tillbaka